Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Beşiktaş'ın da transfer listesindeki Mohamed Salah hakkında açıklamalarda bulundu.
Roma'nın da transfer etmek istediği futbolcunun geleceği hakkında konuşan Portekizli çalıştırıcı, hiçbir oyuncunun takımdan ayrılmasını istemediğini dile getirdi.
Başarılı hoca, "Aynı şeyleri geçen yıl da söyledim. Hiçbir gelen veya giden olmayacak. Ancak geçen yıl Mata'yı satmak zorunda kaldık. Şu an sahip olduğum oyuncu grubundan memnunum" ifadelerini kullandı.
Yine de kesin konuşmak istemediğini sözlerine ekleyen Jose, "Kimse gitmezse veya gelmezse mutlu olurum ama transfer dönemi devam ediyor ve asla ne olacağını bilemezsiniz" şeklinde konuştu.
Salah için Roma'nın satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak teklifte bulunduğu iddia edilmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























