Jermaine Jones takımda kalıcı
Manuel Fernandes'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ın, takımda kiralık olarak oynayan Jermaine Jones'ı kadroya katmanın planlarını yapıyor.
Kaynak : Fanatik

Manuel Fernandes'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ın, takımda kiralık olarak forma giyen Jermaine Jones'un bonservisini almayı planladığı bildirildi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldız Manuel Fernandes’le yollarını ayıracak olan Beşiktaş’ın, takımda kiralık olarak forma giyen Jermaine Jones’un bonservisini almayı planladığı bildirildi. Takımın başarılı çalıştırıcısı Slaven Bilic’in talep etmesi halinde ABD’li yıldızı kadrosuna katmak için 1 yılı opsiyonlu 3 senelik bir sözleşme yapmayı düşünen Siyah-Beyazlı yönetimin, Jones’un ligdeki kalan maçlarda göstereceği performansa göre düğmeye basacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee
En çok yorumlanan haberler