
Stoper transferi yapacak olan Beşiktaşımız ile ilgili iddialar devam ediyor. Siyah-beyazlılarımızın daha önce Galatasaray forması da giyen Jason Denayer ile yeniden görüşmelere başladığı öne sürüldü.
Fransız basınında yer alan habere göre; Lyon ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki futbolcu için Suudi Arabistan'dan somut iki teklif geldi.
DENAYER BEŞİKTAŞ'A DAHA SICAK
İlk etapta Beşiktaş'ın teklifine soğuk bakan Denayer'in Orta Doğu'ya transfer olmak istemediği ve rotayı siyah-beyazlılara çevirdiği öne sürüldü.
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ NE KADAR?
Hatırlanacağı üzere daha önce Fransız ekibi Rennes, Jason Denayer ile ilgilenmişti. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen Belçikalı futbolcu, Manchester City, Galatasaray, Sunderland, Celtic ve Lier takımlarında oynamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!

Dortmund terlemeden kazandı

Leipzig, tek golle 3 puanı aldı!

Hoffenheim, Berlin'de 3 puanı aldı!

Getafe, Real Oviedo'yu ilk yarıda geçti

Zubimendi yıldızlaştı, Arsenal rahat kazandı!
