İspanya basını, Bayern Münih'in İtalyan teknik adamı Carlo Ancelotti'nin James Rodriguez'i istediğini yazdı.
Geçtiğimiz aylarda James Rodriguez'in takımda kalmak istediğini açıklamasına karşın, son dönemde forma bulamaması ve Carlo Ancelotti ile olan ilişkileri sebebiyle transfere sıcak bakabileceği kaydedildi.
Sezon sonunda Bayern Münih'in James için Real Madrid'in kapısını çalacağı ve Kolombiyalı yıldızı mutlaka kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi.
MARCA'da yer alan haberde, Ancelotti'nin Real MAdrid'den ayrıldıktan sonra, "James üst düzey bir oyuncu, sevilyesini görünce şaşkına döndüm" ifadelerini hatırlatıldı.
James Rodriguez ise Ancelotti için, "Çok kısa sürede senden çok şey öğrendim. Her şey için teşekkürler" şeklinde açıklama yapmıştı.
Real Madrid ile 3. sezonunu geçiren James, bu sezon 23 maçta 5 gol attı ve 12 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

















