
James Rodriguez'in gözü kulağı Beşiktaş'ta...
Kolombiya televizyonu Antena'nın Planeta Futbol programındaki haberine göre; Olympiakos ile yollarını ayıran Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez, menajerleri aracılığıyla Beşiktaş ile görüştü. Sözlü bir anlaşmaya vardığı belirtilen James Rodriguez'in, Beşiktaş'ın son kararını beklediği kaydedildi.
BEŞİKTAŞ 'GEL' DERSE UÇAĞA BİNECEK
Kolombiya Futbol Federasyonu'nun tesislerinde, milli takım antrenörleriyle birlikte her gün antrenmana çıkan ve formunu kaybetmemeye çalışan James'in, Beşiktaş'tan 'Tamam' cevabı alır almaz İstanbul uçağına bineceği kaydedildi.
KARİYERİ ÇOK ÇARPICI
Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan formaları da giyen James Rodrigez, son olarak oynadığı Olympiakos'ta bu sezon 24 resmi maça çıktı ve 5 gol atıp 5 asist yaptı.

ManU'dan forvete dev transfer hamlesi

Benfica, Di Maria'yı gözüne kestirdi!

Halil Altıntop, Bayern Münih'e transfer yaptı

Martial'den final öncesi kötü haber

Joey Veerman'a kulüpten yasak geldi

Josep Guardiola sezonun en iyisi

Dejan Kulusevski'nin geleceği belirsizliğini koruyor!

Juventus'un başı cezalardan bir türlü kurtulmuyor

Orkun Kökçü, Hollanda'da yılın futbolcusu oldu!

Sergio Busquets, City'nin yıldızını işaret etti: "Alın"
