İyi yoldayız
Gençlerbirliği maçının ardından başkanımız Fikret Orman ve teknik direktör Samet Aybaba, ‘Takımın iyi yolda olduğu’ konusunda birleşti.
Kaynak : Hürriyet

Hürriyet'in haberine göre Gençlerbirliği maçının ardından Fikret Orman, Samet Aybaba ile özel bir görüşme yaptı. İkili arasında şu diyaloglar yaşandı.
‘Skorlardan yana sıkıntılıyım’
Orman: Hocam, takımımızın G.Birliği karşısında ilk 45 dakikadaki durumunu beğenmedim.
Aybaba: Başkanım eksiklerimiz var. Ama ikinci yarıda toparlandık. Almeida’nın kaçırdığı pozisyonlar çok önemliydi. Kısmet değilmiş.
Orman: Beşiktaş futbol takımında hoşuma giden tek olay takım birlikteliği. 90 dakika koşan ve kapasitesine göre mücadele eden bir ekip olmamız beni mutlu ediyor. Ama alınan skorlardan sıkıntılıyım.
‘İyi konsantre olmamız gerekiyor’
Aybaba: Bu kadar kadro sorunu yaşanırken buralarda olmamız mucize değil çalışmamızın ürünü. İkinci yarıda daha farklı olacağız.
Orman: İnşallah... Yönetim olarak size inanıyor ve güveniyoruz. İlk yarının son haftasındaki Kayserispor maçını galibiyetle kapatalım. Yüzümüzü güldürün.
Aybaba: Başkanım merak etmeyin. Kayserispor’u tanıyorum. Oyuncularımın iyi konsantre olması halinde daha başarılı sonuçlar alacağız.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!
En çok yorumlanan haberler