İşte Slaven Bilic'in yeni komutanı
Beşiktaş’ın devre arası Schalke’den kiraladığı ama sakatlandığı için hiç formayla tanışamayan ABD’li yıldızı Jermaine Jones bugün sahaya çıkacak.
Kaynak : Vatan

Beşiktaş'ın yeni transferi Jermaine Jones, bugün siftah yapacak.Siyah-beyazlı takımın devre arasında Schalke 04’ten kiraladığı ABD’li futbolcu, çıktığı ikinci idmanda kasığından sakatlandığı için bugüne kadar formayla tanışamadı. Yaklaşık 2 haftadır takımla çalışan ve doktor Ertuğrul Karanlık’ın ifadesiyle ‘hazır’ durumda olan 32 yaşındaki futbolcu Antalya maçında görev yapacak.
Kadroya giremediği Bursa karşılaşması öncesi attığı ‘tweet’le G.Saray maçına kendisini hazırladığını belirten fakat fizik olarak iyi duruma gelmediği için geçen hafta oynanan derbiyi de kaçıran Jones’u teknik direktör Slaven Biliç’in orta sahada oyun kurucu olarak oynatacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Ansu Fati transferinde sona yaklaştı

Inter, Zalewski'nin opsiyonunu kullandı!

Jaka Bijol, Leeds United'da!

Arsenal Sesko'dan vazgeçiyor

Darwin Nunez, Napoli'ye sıcak!

Manchester United'da 52 milyon euro'luk Kean hedefi!

Kenan Yıldız, haftanın takımında!

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!
En çok yorumlanan haberler