Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk için büyük bir avantajı elinde bulunduran Beşiktaşımız'da yönetim, takıma rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunurken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.
Bu doğrultuda savunma ve orta alanda bir yeniliğe gidecek olan yönetimin, Fenerbahçe'den 2 ismi, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ü de gözüne kestirdiği bildirildi. Gelecek sezon büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Beşiktaş'ı, Kupa 1'de ses getirecek bir takım haline getirmek için atağa kalkan Siyah-Beyazlı idareciler; Arena'ya ilk olarak Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in Hollandalı süperstarı Arjen Robben'i gözüne kestirdi... Bavyera ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki dünya yıldızı konusunda şimdiden nabız yoklayan yönetim, bu oyuncuyla birlikte taraftarı heyecanlandırmayı planlıyor.
Kaldırmadığı kupa yok!
Bayern'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Robben, Kırmızı-Beyazlılar'la 22 maçta 7 gol ve 3 asist yaptı. Kasığındaki problemi atlatan ve takımıyla çalışmalara başlayan tecrübeli sağ kanadın, yeni sezona sürekli olarak forma giyebileceği bir ekipte devam etmeyi istediği öğrenildi. Robben; Almanya Ligi, Almanya Kupası, UEFA Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi, İngiltere Premier Lig, İngiltere Lig Kupası ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''

Scott McTominay: "Futbol fazla yumuşaklaştı"

Luciano Spalletti: "İstanbul'da yaşadığımız acıyı yay gibi kullanmalıyız"

Vincent Kompany: "Mourinho kabul edilemez bir hata yaptı"

Guardiola'dan şampiyonluk yarışı için yanıt!


















