Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon başarılı olmak isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaşımız, her konuda anlaşmaya vardığı Roman Saiss'e kavuşuyor. Yeni transferimizin İstanbul'a geliş saati netlik kazandı.
SAISS BUGÜN İSTANBUL'DA OLACAK
Buna göre; İngiliz ekibi Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Saiss, bugün (14 Haziran Salı) 23.00'te Beşiktaş için İstanbul'da olacak. Futbolcunun Beşiktaşımız ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
SAVUNMA HATTININ LİDERİ
Domagoj Vida'dan sonra savunma hattının lideri olması öngörülen 32 yaşındaki futbolcu, kulübümüzden yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek. Futbolcu için Beşiktaş herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?
Bilindiği üzere Saiss, Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giydi. Futbolcu, 2016 yılında Wolverhampton transfer oldu. Futbolcu geçen sezon 32 maçta 3 gol kaydetmişti. Bu arada Beşiktaş taraftarlarının futbolcu için bir karşılama töreni hazırlığında olduğu öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Moise Kean çılgına döndü: Fenomene canlı yayında tehdit

Andoni Iraola: "Kimseyle anlaşmadım"

Chelsea, Moises Caicedo ile nikah tazeledi

Manchester City'ye kötü haber: Ruben Dias

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Real Madrid'de kalanlar ve gidenler belli oldu!

Arsenal'in eski kalecisi Manninger hayatını kaybetti!

Demir Ege Tıknazlı Braga, yarı finale yükseldi

Aston Villa, elini kolunu sallaya sallaya yarı finale yükseldi

Chelsea, Caicedo ile sözleşme uzattı



















