Bonservise en fazla 3,5 milyon euro ödeme sınırı olan Beşiktaş'ın önceliği sözleşmesi elinde olan oyuncularda. Diğer şartlarda ise Kartal, bütçe açığı vermemek adına oyuncu satarak oyuncu almak zorunda.
KONOPLYANKA’NIN YEDEĞİ
İşte bu şartlar altında yönetim, sol kanat için Ukrayna ekibi Dnipro ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Konoplyanka ile temaslarını sürdürüyor. Fakat bu oyuncuya Liverpool ve Sevilla’nın da talip olması transferi zora sokuyor. Yönetimde konuşulan isimlerden biri de Dinamo Moskova’dan Balazs Dsudzsak.
Macar futbolcunun kulübüyle sözleşmesinin yıl sonunda bitecek olması nedeniyle Kartal, uygun bir fiyata transferi bitirmeyi amaçlıyor. Eğer Demba Ba da iyi bir fiyata elden çıkarılısa transferde eli güçlenecek olan yönetim Dsudzsak konusunda daha emin adımlar atabilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!

Julian Alvarez'den Barcelona açıklaması!



















