Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği derbide karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş JK ile Galatasaray SK mücadelesini yönetecek hakem belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeye göre derbide düdük çalacak isim FIFA kokartlı Ozan Ergün olacak.
İstanbul'da oynanacak kritik mücadelede Ozan Ergün'ün yardımcılıklarını Abil Usta ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olarak açıklandı.
Süper Lig'in zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş–Galatasaray derbisi, 7 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de İstanbul'daki Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.
OZAN ERGÜN'ÜN KARİYERİ
34 yaşındaki Ozan Ergün, bu sezon Süper Lig'de 11, 1. Lig'de 6 ve kupada 1 maç olmak üzere toplam 18 maç yönetti.
Ozan Ergün, kariyerindeki tek derbiyi bu sezon yönetti. O derbide Fenerbahçe, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!

Ajax galibiyeti kaçırdı! Heerenveen'den kritik geri dönüş

Michy Batshuayi için sürpriz iddia!

Manchester United'a transfer mesajı

Ajax, Zaniolo'yu istiyor!

Arsenal'de 3 yıldız kadroda yok!

Maguire: "Rashford'un kalmasını istiyoruz"
















