Kartal sağ bek arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Listedeki yeni ismin Valencialı Perreira olduğu öğrenildi.
Beşiktaş bir yandan 10 numara arayışlarını sürdürürken diğer taraftan sağ bek arayışlarına hız verdi. Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir Norveçli oyuncu Martin Linnes'i almak için uğraş verirken listeye yeni bir isim daha girdi. Bu futbolcunun Valencia'da forma giyen Joao Perreira olduğu gelen bilgiler arasında.
LINNES 2. TERCİH
30 yaşındaki
futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğu öğrenilirken yönetim bu oyuncu için İspanyol kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör
Slaven Bilic'in Perreira hakkında olumlu görüş bildirmesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı yöneticiler bu oyuncuyu önceliklekiralamayı hedefliyor.
Ancak bunu başaramazsa 1.5 milyon Euro teklif edilecek. Bu transfer gerçekleşmediği takdirde Martin Linnes'in transfer edilmesi bekleniyor.

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

















