İsrail'den Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı için flaş iddia
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'i ağırlayacağı maçın İstanbul'da oynanmayacağı öne sürüldü.
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın eşleştiği İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in Türkiye'ye gelmeyeceği iddia edildi.
İsrail'in Filistin'e saldırıları sürerken, bitmek bilmeyen bu teröre, bu soykırıma Türkiye'den tepkiler devam ettiği için Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'a gelmeyeceği belirtildi.
Geçen sezon İsrail'in basketbol takımlarının Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes ile oynayacağı maçlar, Letonya ve Litvanya'ya alınırken, benzer bir durumun futbolda da olacağı duyuruldu.
İsrail basınından Walla, Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da oynayamayacağını duyurdu. Maçın tarafsız bir ülkede oynanacağı vurgulandı.
Beşiktaş Kulübü'nün bu gelişme üzerine kısa bir süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee
En çok yorumlanan haberler














