
Club Brugge karşılaşmasının son düdüğünden sonra Tolga Zengin ile ilgili yaşananlar hakkında haberler çıkmaya devam ediyor.
Maç sonrası ‘Bitti, gidiyorum’ şeklinde hareketler yapan deneyimli oyuncunun bunu neden yaptığı ortaya çıktı. Buna göre, soyunma odasının bulunduğu bölgenin üzerindeki taraftarlar takımı alkışlayıp tribüne çağırdı. Ancak genel havaya çok bozulan Tolga Zengin, Ersan ve diğer arkadaşlarının, “Hadi tribüne gidelim” teklifine olumsuz yanıt verip, “Hayır, bırakın. Ben içeriye gidiyorum” dedi.
Soyunma odasında da matem vardı. Tolga Zengin’in sinir ve üzüntüden gözleri dolarken herkes kaptana moral vermek için seferber oldu. Kaleci Cenk, Demba Ba, Gökhan ve Ersan başta olmak arkadaşları Tolga’ya sahip çıktı ve “Kaptan hepimizin başına geliyor. Buraya takım olarak geldik, takım olarak elendik” dedi.
Tolga Zengin’i en çok duygulandıran mesajlar ise farklı takımlardan ve hatta ülkedendi... Beşiktaş kaptanını arayıp moral verenler arasında yakın dostu olan, Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan ve Trabzonspor’un kaptanı kaleci Onur Kıvrak da vardı. Her iki yıldızın da desteğine çok teşekkür eden deneyimli kalecinin morali, bu mesajlarla yükseldi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı
