Bu sezon başında Fabian Ernst, Simao Sabrosa ve Egemen Korkmaz gibi yıldızlarını gönderip Ricardo Quaresma’yı da kadro dışı bırakarak yepyeni bir kadroyla sezona ‘merhaba’ diyen Beşiktaş, Süper Lig’de ilk yarıyı sezon öncesi yapılan yorumların aksine oldukça iyi bir konumda tamamlamayı başardı.
Siyah-beyazlıların şu anda bu noktada olmasının en büyük sebebi ise takım içinde yeniden oluşan arkadaşlık ve birlik ortamı. Takımdaki yerli, yabancı tüm futbolcular daha önceki yılların aksine birbirleriyle sıcak ilişkiler kurarken gol attıktan sonra yaptıkları ‘Gangnam Style’ dansı ve deplasman dönüşü yedikleri menemenle de bunu herkese gösteriyorlar.
HEPYANINDAYDI
Beşiktaş'taki arkadaşlığın ne noktaya geldiğine en güzel örnek, kaleci Cenk Gönen’in son davranışı oldu... Tüm takım devre arası kampı için tatile ailelerinin yanına ya da sıcak ülkelere giderken, 24 yaşındaki eldiven ise 2. kez aynı dizinden sakatlanarak ameliyat olan İsmail Köybaşı’nın yanına, Almanya’ya gitti. Hatırlanacağı gibi Cenk, İsmail’in aynı sakatlığı ikinci kez yaşadığı dönemde takım arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmıyordu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti















