Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması tamamen Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda gerçekleşecek.
Takımın başında iki haftadan kısa bir sürede bulunmasına ve bu dönemde çoğu oyuncunun millî takımlarında olmasına rağmen Fransız teknik adamın Trabzonspor maçında takıma oynattığı futbol takdir toplamıştı.
Çok koşan ve rakibe boş alan bırakmayan takım oluşturacağının sinyallerini veren Ismael, gelecek sezon takımdaki oyuncuların hepsinin genç ve dinamik olması gerektiğini söyledi.
ÜÇ İSİM BEKLEMEDE
Yönetimle gelecek sezonun planlaması için sık sık görüş alışverişinde bulunan Fransız çalıştırıcının hakkında rapor verdiği ilk isim Can Bozdoğan oldu.
Trabzonspor maçında ilk 11'de oynattığı oyuncunun idmanlardaki performansını da çok iyi bulan tecrübeli teknik adam, 21 yaşındaki futbolcunun bonservisinin alınmasını istedi.
Ismael'in, bonservisi sona erecek olan Domagoj Vida, Güven Yalçın ve Cyle Larin hakkındaki kararı ise sezon sonunda vereceği öğrenildi.
SCHALKE'YE 1 MİLYON AVRO
Sezon başında Schalke 04'ten kiralanan Can Bozdoğan'ın satın alma opsiyonu 1,8 milyon avro. Siyah beyazlı yönetim önümüzdeki günlerde Alman kulübüyle masaya oturacak ve bonservis için 1 milyon avroluk teklifte bulunacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!





















