Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda B Grubu'nun ikinci maçları başlarken Robert Page'in ekibi Galler ile Carlos Queiroz'un yönetimindeki İran karşı karşıya geldi.
Ahmad bin Ali Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi İran 2-0 kazanırken galibiyet golleri 90+8'de Rouzbeh Cheshmi ve 90+11'de Ramin Rezaeian'dan geldi. Galler kalecisi Wayne Hennessey, 86. dakikada Mehdi Taremi'ye yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve 2022 Dünya Kupası'nın ilk kırmızı kartını görmüş oldu.
GARETH BALE'DAN REKOR
İran maçı ile birlikte Galler Milli Takımı ile 110. resmi maçına çıkan 33 yaşındaki yıldız oyuncu Gareth Bale, Chris Gunter'ı geride bırarak Galler Milli Takımı ile en fazla maça çıkan oyuncu oldu.
Bu sonuçla birlikte gruptaki ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalan Galler 1 puanda kalırken, ilk maçında İngiltere'ye 6-2 mağlup olan İran 3 puana ulaşmış oldu. Grubun son maçında Galler, İngiltere ile karşılaşırken İran, ABD ile mücadele edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri





















