Devre arasında stoper açığını Manchester City’den Joleon Lescott’u transfer ederek kapatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin bu düşüncesi, İngiliz ekibinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle zora girdi.
Lescott transferini gizlice bitirmeye çalışan siyah-beyazlı yönetim, Manchester City’de oynayan Micah Richards ile Pablo Zabaleta’nın sakatlanmaları sebebiyle endişeli bir bekleyişe geçti. Bu iki oyuncunun defansın her yerinde oynayabilme özelliğine sahip olması nedeniyle, Lescott’un transferinde umutlarını yitiren Beşiktaş Yönetimi, stratejiyi değiştirecek, alternatif isimlere yönelecek.
Transfer döneminde Richards ve Zabaleta’nın doktor raporlarını kendi futbolcusuymuş gibi yakından takip edecek olan Beşiktaş
Yönetimi, bu iki futbolcudan müjdeli haber gelmesi durumunda Lescott transferini bitirmeye çalışacak. Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, Gençlerbirliği ile
oynanacak olan son lig maçından sonra, İngiltere’ye giderek, Manchester City Yönetimi ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

















