Beşiktaş'ın hem performansı hem de yüksek maaşı nedeniyle yeni sezonun planlamasında düşünmediği Ciro İmmobile, İtalyan kulüplerinin gözdesi durumunda.
MAAŞI YİNE SORUN OLDU
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; son olarak Edin Dzeko'yu Fiorentina'ya kaptıran Bologna, gözünü tecrübeli golcüye çevirdi. İmmobile'ye daha önce de Milan ve Fiorentina talip olmuş, ancak 6 milyon Euro'luk yıllık ücreti sorun yaratmıştı.
BOLOGNA'DAN YARI YARIYA FORMÜLÜ
Aynı problemin Bologna ile de yaşandığı, Serie A ekibinin siyah-beyazlıların kapısını "Maaşını yarı yarıya ödeyelim" önerisiyle çalmaya hazırlandığı öğrenildi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yakın zamanda İmmobile'nin ücretini 3 milyon Euro'ya indirmek istediklerini açıklamıştı. Aradan geçen süreçte bu konuda hiçbir gelişme yaşanmadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın


Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

Crystal Palace'a Ismaila Sarr'dan kötü haber!

Mourinho'dan Camavinga için kesin karar!

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü

Milan'da Christian Pulisic ile imza zamanı!


















