Bu haberi yazdır
İki kötü haber daha!
Beşiktaş'ın Mersin İ.Y ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada takımımızın iki futbolcusu ilk yarı sona ermeden sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.  
Kaynak : Karakartal.com
İki kötü haber daha!

Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada sakatlıktan yeni kurtulan Alman futbolcu Roberto Hilbert sakatlık geçirdi.

Karşılaşmanın 24. dakikasında sakatlık geçirerek kenar yönetimine oyuna devam edemeyeceğini ileten Hilbert, yerini Tanju Kayhan'a bıraktı.

Alman futbolcu sol arka adelesinden geçirdiği sakatlık nedeniyle 3 haftadır takımdaki yerini alamıyordu. Alman futbolcunun ilk belirlemelere göre tedbir amaçlı olarak oyundan alındığı belirtildi. Fernandes'in Fenerbahçe maçında oynayamacak olmasının ardından bu sakatlıkla birlikte Hilbert'in derbide sahada olup olamayacağı ise merak konusu.

İSMAİL DE MAÇI TAMAMLAYAMADI  

Karşılaşmada dakikalar 35'i gösterdiğinde bu kez İsmail Köybaşı sakatlık geçirdi.

Topsuz alanda sakatlanan Milli oyuncu, orta alanda kendisini yere bırakarak tedavi istedi. Salık görevlilerinin oyun alanına gelmesi ile tedavisi gerçekleşen İsmail, karşılaşmaya devam edemedi.

İsmail'in oyundan çıkışının ardından Ekrem Dağ oyuna dahil oldu.

İlk belirlemelere göre sakatlanan iki oyuncunun da Fenerbahçe derbisinde forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.


KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler