İdmanda neşeli anlar
Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarına Almanya'da devam eden Beşiktaşımız'da emektar malzemeci Süreyya Soner kaleye geçti.
Kaynak : DHA

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş, sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarına devam etti.
1.5 saat süren idman streching hareketleri ve kısa pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümü kalecisiz, sadece kafa ve havadan yapılan vuruşların gol sayıldığı çift kale ile sona erdi. Oldukça iddialı ve neşeli geçen çift kale maç ilginç görüntülere sahne oldu.
Antrenman sonrası kaleye geçen emektar malzemeci Süreyya Soner futbolculara baraj kurdurarak kalecilik yaptı ve frikikleri kurtarmaya çalıştı.
İdmana sakatlıkları devam eden Ömer, Oğuzhan, Sivok ve grip olan Uğur Boral katılmazken, Cenk Tosun koşulara devam etti.
Siyah beyazlılar hazırlıklarına akşam yapacağı idman ile devam edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!
En çok yorumlanan haberler