Spor Toto Süper Lig'de haftayı 1-1'lik Gaziantepspor beraberliği ile kapatan Beşiktaş'ımız, bir günlük iznin ardından Sivasspor karşılaşmasının
hazırlıklarına başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri önünde bir çevik kuvvet ekibinin güvenlik önlemi alması dikkati çekti. Antrenman
öncesi İETT'ye ait bir otobüsle tesis önüne gelen polis ekibiyle birlikte, bir zırhlı araç da yer aldı.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından iki grup halinde değişimli olarak ayak tenisi oynayıp, pas çalışması yaptılar.
Siyah-beyazlı ekipte, A2 takımına giden Muhammed Demirci ile Emre Metin, 20 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunan Hasan Türk, sakatlıkları süren Oğuzhan Özyakup, Dentinho, Uğur Boral, İsmail Köybaşı ve Almeida çalışmaya katılmadı.
Necip Uysal ile Mustafa Pektemek ise takımdan ayrı koşu yaptı.
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına 19 Şubat saat 10:00 ve 16:00’da basına kapalı yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
İDMANDAN
KARELER



Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!

















