Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlı takımımızın transfer listesinde yer alan Aaron Hunt ve Joleon Lescott hakkında konuştu.
Werder Bremen'de forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek Aaron Hunt hakkında konuşan Önder Özen, "Aaron Hunt'la bir araya geldim, ancak bu bir transfer teklifi değildi. Kariyeri ile ilgili hedeflerini, nerede yaşamak istediğini sordum. Ardından menajerleri bize bir fiyat iletti. Eşinin Türk olması bu sürece farklı bir boyut katabilir. Hata yapma lüksümüz yok. Ofansif orta sahada bize katkı yapabilecek bir yıldız arıyoruz" dedi.
Manchester City ile sözleşemsi bitecek Joleon Lescott hakkında da açıklamalar yapan Özen, "Lescott hala listemizde, alternatifleri de var. Sezon sonu yollarımızı ayıracağımız oyuncular olacak. Ama önemli bir yarış içinde olduğumuz için bunu gündeme almak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo!

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

















