
Brezilyalı yıldız Hulk, 2020-21 sezonunun devre arasında Beşiktaş'ın gündemine gelmiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Sonrasında Everton'dan Cenk Tosun'u kiralayan siyah beyazlılarda Hulk transferinin neden yattığı belli oldu.
Yıldız oyuncunun o dönem Türkiye temsilciliğini yapan menajer Oğuzhan Arslan, Hulk'un Beşiktaş'a neden gelmediğini açıkladı.
Bonservisi elinde olduğu için Hulk'un taliplerinin o dönem çok olduğunu vurgulayan Arslan, "Beşiktaş ve Sergen Yalçın, Hulk'u çok istiyordu fakat talipleri çoktu. Özellikle ülkesi Brezilya'dan da bazı kulüpler ilgilendi. Bu da Hulk'un aklını çeldi" dedi.
MINEIRO'YA SÖZ VERDİM
Siyah beyazlı yöneticilerin daha sonra yeniden Brezilyalı futbolcu için temasa geçtiğini aktaran Oğuzhan Arslan, "Beşiktaş tekrar devreye girdi ama Hulk 'Atletico Mineiro'ya söz verdim, artık olmaz.' dedi ve transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.
2021'in şubat ayında Çin ekibi Shanghai Port'tan ayrılıp Atletico Mineiro'ya transfer olan Hulk, ilerleyen yaşına rağmen performansıyla dikkati çekiyor. Brezilyalı futbolcu, tüm kulvarlarda çıktığı 120 maçta 101 gollük katkı verdi. 36 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 72 gol atıp 29 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Arsenal'den Beşiktaş'a kötü haber: Trossard kararı
