Beşiktaşlı Filip Holosko ile Fenerbahçe’nin PAOK’a kiraladığı Miroslav Stoch ülkelerindeki muhtaç durumdaki insanlar için el ele verdi.
Liglere verilen arayı fırsat bilen oyuncular, Slovakya’da bir araya gelerek bir yardım etkinliği düzenledi. Nitra kentinde yardıma muhtaç aileleri belirleyen futbolcular toplam 10 bin euroluk bir bağışta bulundu.
Stoch, “Vatandaşlarımıza en azından bu şekilde bir yardımda bulunabildiğimiz için çok mutluyum. İnsanlara direkt ulaşarak yardım edebilmek hoşuma gidiyor” derken, Holosko ise “Geçen yıl da bu etkinliğe katılmış ve çok etkilenmiştim. Dolayısıyla bu yıl da katılmak konusunda bir an tereddüt etmedim. İhtiyacı olanlara yardım etmeliyiz” ifadelerini kullandı.
İki futbolcunun, bağlı bulundukları menajerlik şirketi aracılığıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte bugüne kadar 60 bin euroluk bir bağışta bulundukları belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Pogba, Monaco'da geri dönüşe hazırlanıyor

Guardiola'dan Rooney'nin Haaland tercihlerine yanıt!

Hansi Flick'ten Lionel Messi yanıtı!

Spalletti'den Kenan Yıldız için sözleşme açıklaması!

Liverpool'a Wirtz'den kötü, Alisson'dan iyi haber!

Cole Palmer, evinde sakatlandı!

Lamine Yamal: "Hepsini istiyorum!"

Varane: "Mourinho için canımı veririm"

Christian Karembeu: "Arda Güler, tüm dünyaya gösteriyor"

Pavel Nedved'den Kenan Yıldız'a övgü!



















