
Beşiktaş taraftarı, Twente Kulübü'nün koyduğu tribün yasağını karaborsayla aşıyor.
Kara-Kartal'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Twente 'güvenlik' sebebiyle Beşiktaş taraftarını stada almama kararı verdi. Bu karar Beşiktaş'ın, UEFA'ya şikayeti üzerine Enschede Belediye Başkanı Roelof Bleker tarafından kaldırıldı. Ancak bu kez de 1500 kişilik deplasman tribünü limitinden sadece 600 kişilik yer verildi.
Twente kulübü de kombinesini karaborsada satan taraftarları bloke uygulama ve başka cezalar vermekle tehdit etti. Ancak son gelen haberler bütün önlemlere rağmen Beşiktaşlılar'ın bugünkü maçta tribünde yerini alıp, Kartal'a büyük bir destek vereceğini gösteriyor.
Hollanda basınındaki haberlerde "Türk kulüpleri Hollanda'yı her ziyaret ettiğinde bu tarz olaylar yaşanıyor. Bilet sahibi olanlar yüksek kâr elde etmek için el altından bilet satıyor. Beşiktaşlı taraftarlara satılan biletler arasında stadyumda yeri olmayan, sahte biletler de var. Bu da maç günü büyük bir kaosa sebep olabilir" ifadeleri kullanıldı.
PLAY-OFF İÇİN İLK 24 ŞART
Bugün saat 23.00'te oynanacak karşılaşma iki takım için de önem
taşıyor. Temsilcimiz Beşiktaş 9 puanla 24. sırada bulunurken, Twente 7 puanla 26. sırada yer alıyor. Play-off için ilk 24'te olmak şart.

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı
