Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra ülkesine dönen ve Bundesliga'nın güçlü temsilcilerinden Bayer Leverkusen'e bedelsiz olarak transfer olan Roberto Hilbert, Almanya basınına bazı açıklamalarda bulundu.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Bayer Leverkusen'e katıldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Hilbert, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Menajerimin bana Bayer Leverkusen'den teklif olduğunu söylediği anda çok fazla heyecanlandım. Teklif üstünde de çok fazla düşünmedim. Antrenmanlarda iyi çalışıyorum ve hergün kendimi daha iyi hissediyorum. Geldiğim ilk günden beri takım arkadaşlarım buraya hızlı adapte olabilmem için ellerinden geleni yapıyorlar" ifadelerini kullandı.
Bayer Leverkusen'in çok iyi bir takım olduğunu belirten 28 yaşındaki sağ bek, "Leverkusen, son zamanlarda çok iyi bir performans gösteriyor. Çok iyi hücum futbolu oynuyorlar ama maalesef geçen sezon Bayern Munih ve Borussia Dortmund'un gerisinde kaldılar. Bu sezona çok iyi bir başlangıçş yapacağız" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ta 3 sezon boyunca forma giyen Roberto Hilbert, siyah beyazlı formayla toplamda 110 karşılaşmada oynadı ve 9 kez gol sevinci yaşadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Spalletti'den transfer itirafı

Manchester United'da saha dışı bir geri sayım! 490 günlük iddia sona erebilir

Alvaro Arbeloa'dan Mbappe ve Ronaldo kıyaslaması!

Real Madrid, La Liga'da seriye bağladı

PSG'den tarihi derbide tarihi zafer!

Atletico Madrid'e büyük şok: Antony

Inter 5 attı, Juventus'a mesaj verdi!

PSV Eindhoven, şubatta şampi...

Ajax, zirvenin çok uzaklarında

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"





















