Başkanlığı ilk seçildiği günden bu yana Beşiktaş'ın özkaynak düzeninden çıkan gençlere şans verilmesinden yana tavır koyan ve bu amacı taşıyabilecek bir teknik direktör olan Samet Aybaba'yla anlaşan Fikret Orman, gençlerden daha fazla yararlanabilmek için pilot takım arıyor.
Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin üzerinde geçen ilk yarının ardından şampiyonluk hesaplarının yapılması ve bunun için transfer hareketanı sürdüren Fikret Orman, bir yandan da en geç bu sezon sonuna kadar bir pilot takım satın almak istiyor. Özkaynak düzeninden yetişen, yetenekli olan ve yeteri kadar şans bulamayan isimlerin çokluğunun farkında olan Fikret Orman, gençlerin bu şansa sahip olması için yoğun çaba gösteriyor.
Teknik patron Samet Aybaba'nın fikri ve görüşü üzerine hareket eden Fikret Orman, öncelikli olarak İstanbul içerisinden bir kulüp satın almak istiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio, İstanbul'da yine kaybetti

Beşiktaş maçı sonrası Marsilya'ya olay gönderme!

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti















