İki sezon önce Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ve sezon başında da bonservisiyle birlikte transfer edilen Gökhan Töre'nin yükselen form grafiği Avrupa'nın ünlü takımlarının dikkatini çekmiş durumda.
Gurbetçi futbolcunun 2019 yılına kadar kontratı bulunuyor. Ancak bu gidişle Töre'nin zamanından önce takımdan ayrılacağı görüşü ağır basıyor. Yönetim sezon başında Gökhan'ın bonservisini almakla ne kadar doğru bir iş yapıldığı görüşünde.
Zire idareciler kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda "İyi ki Gökhan'ın bonservisini almışız, yoksa şimdi teklif edilen paralarla onu asla transfer edemezdik" diyerek sezon başında ne kadar doğru bir iş yaptıklarının altını çiziyor. Bu arada Juventus ve Roma’nın Gökhan Töre’yi yakın takibe almaları için İstanbul'a scoutlarını göndereceği ifade edildi.
Bilic apar topar İstanbul’a geldi
2 gündür Hırvatistan'da bulunan ve bugün dönmeyi planlayan teknik
direktörü Bilic, yöneticilerin tepki göstermesi üzerine apar topar İstanbul'a geldi. Bilic, Hırvatistan ile Norveç arasında dün oynanacak EURO 2016
eleme maçını izlemeyi planlıyordu. Ancak, yükselen tepki sesleri üzerine planını erteledi.

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap

Sevilla, Matias Almeyda ile yollarını ayırdı!

Juventus'un çöküşü: 1 milyar Euro ve sıfır başarı!

Tottenham'da Igor Tudor yerine 3 aday!

Igor Tudor'u yıkan haber! Maç sonrası öğrendi!

Antoine Griezmann'ın yeni adresi belli oldu!

Arbeola'dan üst üste kritik zaferler!





















