Kasımpaşa (2-1) mağlubiyeti sonrası büyük yıkım yaşayan Beşiktaş'ımız, şampiyonluk yolundaki tüm ipleri ezeli rakibi Fenerbahçe'ye vermişti. Ama Sarı-Lacivertlilerin Torku Konyaspor (2-1) ve Galatasaray (0-0) maçlarında kaybettiği beş puanın ardından Siyah-Beyazlı ekibimiz, Bursaspor'u (3-2) yenerek rakibi ile arasındaki farkı 5'e çıkardı.
Çok büyük bir avantaj yakalayan Kara Kartal, şampiyonluğu son haftaya bırakmak istemiyor. Yani Siyah-Beyazlılar, sırasıyla Sivas, Akhisar, Kayseri, Galatasaray ve Osmanlıspor'u mağlup ederse, yedi sezon sonra Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşacak.
FENERBAHÇE YİNE KAYIP YAŞARSA...
Ama Beşiktaş, şampiyonluk turunu Arena'daki Galatasaray derbisi bitiminde de kutlayabilir? Kara Kartal, Galatasaray derbisine kadar kayıp yaşamaz, Fenerbahçe de puan yitirirse. Galatasaray'ın sahasındaki mücadele şampiyonluk karşılaşması olacak. Eğer bu olasılık gerçekleşmezse, 33. haftada sahamızda oynanacak Osmanlıspor karşılaşması sonrası zafer turu atılabilir. Siyah-Beyazlı oyuncularımız da şampiyonluğu son haftaya bırakmamak için birbirlerine söz verdi.
KAZANDIĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK
"Artık tüp ipler bizim elimizde" diyen futbolcular, artık hata yapmayacaklarını da ifade etti: "Biz bu ligin en iyi takımıyız. Bunu da puan durumu net bir şekilde gösteriyor. Ama şu an kazandığımız hiçbir şey yok. Rakibimizin maçları bizi ilgilendirmiyor. Önümüzdeki tüm maçları kazanarak, işi son haftaya bırakmayacağız. Stadımızda taraftarımızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!




















