Kara Kartal’ın yeni yıldızı Cenk Tosun, dün Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı. Geçen sezon Gaziantepspor’da forma giydiği dönemde sezon sonu için Siyah- Beyazlılar’la anlaşmaya varan başarılı golcünün, antrenmandaki heyecanlı hali dikkatleri çekti.
Takım arkadaşlarına hızlı uyum sağladığı gözlenen 23 yaşındaki futbolcu, günü kasığındaki sorun nedeniyle düz koşuyla tamamladı. Sezonun sona ermesinin ardından fıtık ameliyatı geçiren milli futbolcunun, bu durumdan dolayı ilk çalışmasında hocası Slaven Bilic tarafından fazla zorlanmadığı bildirildi. Cenk, salonda yaptığı çalışmanın ardından günü sonlandırdı.
Başarılı futbolcunun, pazar günkü Almanya kampında takıma katılacağı ve antrenmanlarına bu ülkede devam edeceği öğrenildi.
‘Elimden geleni yapacağım’
Kara Kartal’ın tek transferi olan Cenk Tosun, yeni sezondaki hedefinin geçen dönemde Gaziantepspor’la attığı 13 golün üzerine çıkmak olduğunu belirtti. Siyah-Beyazlı camiayla önemli başarılar yaşamak için elinden geleni yapacağını belirten Tosun, “Atacağım gollerle takımıma en iyi şekilde katkı yapmak istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti


















