Sezon başında Kaiserslautern'den sessiz sedasız geldiğinde kimsenin büyük beklentisi olmadığı Olcay Şahan ilk 17 haftalık performansı ile kendisine güvenmeyenleri haksız çıkardı. Attığı 5 golle hücuma büyük katkı veren genç futbolcu kısa zamanda taraftarların da sevgilisi haline geldi.
Antalya'daki kampta AMK'ya konuşan genç yıldız ikinci devrede takım olarak daha da iyi olacaklarını söyledi. Takımın ilk devrede birbirine uyum sağladığını belirten Olcay, "Kampımız çok iyi geçiyor. Takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu her fırsatta söylüyoruz. İlk devrede yapılan basit hatalardan çok canımız yandı. Aynı hataları ikinci devre yapmamak için çalışıyoruz. Yapmayacağız da." dedi.
Yeni imajıyla da dikkat çeken Olcay, "Saçlarımı ve sakallarımı Samet Hoca kesmemi istedi ben de kestim. Ama açıkçası yeni halime çok da alışamadım." diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!



















