Göztepe, Beşiktaş'tan Hasan Türk'ü kiralayarak transfer defterini kapattı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için daha önce 50 bin Euro isteyenBeşiktaş'ın bu ısrarından vazgeçmesi üzerine transfer gerçekleşti.
Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Hasan, geçen sezon SüperLig'de 8 maçta forma şansı buldu. Değişik yaş gruplarında 48 kez görevyapan genç futbolcu sarı-kırmızılı ekibin 16'ncı transferi oldu.
Bu arada Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk karşılaşmasında pazargünü Gaziosmanpaşa'yı ağırlayacak Göztepe'de hazırlıklar sürüyor. Dün İzmirspor'la oynanan özel maçta yeni transferler Cihan Yılmaz ve Halil Çelik'i deneyen Teknik Direktör Erhan Altın, iki futbolcuyu Gaziosmanpaşa randevusunda kadroya almayacağını söyledi. Altın, "Antrenman eksikleri var. Bir süre daha çalışmaları gerekiyor" yorumunu yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manuel Neuer'den jübile kararı!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

















