
Beşiktaş başkanı Hasan Arat TFF seçimlerinde yaşanan delege değişikliği ile ilgili Samimi Habere konuştu. Yapılan değişikliğin Cemil Bey'in kendi isteği ile gerçekleştiğini kulübün çıkarlarının sonuna kadar korunacağını söyledi.
Beşiktaş Arat, yaptığı açıklamada, kulübün menfaatlerini korumak adına önemli adımlar attıklarını belirtti. Arat, şunları söyledi:
"Cemil Kazancı Bey, Servet Yardımcı'nın ekibindeydi. Onu listemize koyarak dik duruşumuzu gösterdik. Servet Bey adaylıktan çekilince Cemil Bey delege listesinden çıkarmamız için rica etti. Cüneyt Bey seyahate çıkacaktı onun yerine Kadir Kılıç arkadaşımız delege oldu. Bizim için öncelik Beşiktaş'ın menfaatleridir. Gerisi teferruattır. Camiamız müsterih olsun. Haklarımızı korumak için geren neyse yapıyoruz, yapacağız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
