Halil Dervişoğlu: "Hedefimiz çok gol atma"
A Milli Takım'ın genç isimlerinden Halil Dervişoğlu, Litvanya maçı sonrası yaptığı açıklamada hedefin çok gol atmak ve az gol yemek olduğunu söyledi.
Kaynak : Karakartal.com
Fotoğraf : AA
A Milli Takım'da Halil Dervişoğlu, 6-0'lık Litvanya galibiyetini değerlendirdi.
Genç futbolcu, açıklamasında, "Faroe Adaları maçı gibi rakibin geri çekileceğini biliyorduk ancak bu rakip biraz daha ileri çıkıp alan aradı. Biz de bu fırsatları değerlendirmeyi başardık." ifadelerini kullandı.
Halil Dervişoğlu, ayrıca, "Ben her yerde rahat ederim ancak en rahat yerimi soruyorsanız, defans ile orta saha arasındaki bölgelerde kendimi çok iyi hissediyorum. Hocamız bizi çok iyi motive ediyor ve zor maçlar olmamasına rağmen bize hedefler koyuyor. Mesela hiç gol yememe veya çok gol atma gibi." sözlerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi

Endrick, Lyon'a gidiyor!
En çok yorumlanan haberler




















