Bu haberi yazdır
Hala ilgi yok
Kombine ve forma satışlarında Demba Ba transferinin etkisini göremeyen yönetim, Hollanda'da elde edilen zafer sonrası da hayâl kırıklığı yaşadı.  
Kaynak : Milliyet
Hala ilgi yok

Beşiktaş yönetiminin kombine kart ve formalara taraftarlarından beklediği ilgi halen yok. Demba Ba transferinden sonra satışlarda ciddi bir artış bekleniyordu ama olmadı. Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord deplasmanında oynanan oyun ve alınan 2-1'lik galibiyet sonrası da bu konuda ümitlendi fakat çok bir şey değişmedi.

Maç öncesi Beşiktaş'ta satılan kombine kart sayısı 5 bini geçmişti, şimdi ise 6 bin barajı geçildi. Yani galibiyetin etkisi fazla görülmedi, satışlar aynı seyirde devam etti. Feyenoord rövanşı için Passolig sahibi olanlar 2 bin 500 adet maç biletini kartlarına yükletti. Kağıt bilet alanların sayısı ise 8 bin 500 oldu. Yani toplamda 11 bin civarında bilet satıldı ve bu da yönetimin beklentilerinin altında kaldı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler