Gündoğdu'dan Hacıosmanoğlu'nu şaşırtan cevap
TFF yönetimi, kulüplerin tepkisini çeken Ferhat Gündoğdu'nun istifasını istedi; ancak Gündoğdu sözleşme şartlarını gerekçe göstererek görevi bırakmaya yanaşmadı.
Kaynak : Karakartal.com
Fotoğraf : AA
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda Ferhat Gündoğdu şaşkınlığı yaşanıyor.
Süper Lig'deki birçok kulübün tepkisini çeken ve istifası istenen Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, Trabzonspor - Gaziantep FK mücadelesi sonrası federasyon tarafında da tüm kredisini yitirdi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimin önemli isimleri, Ferhat Gündoğdu'dan istifasını istedi. Ferhat Gündoğdu ise istifa etmeye yanaşmadı.
Fırat Aydınus'a göre; Federasyon ile 28 Ağustos 2024'te 3 yıllık sözleşme imzalayan Gündoğdu, sözleşme hükümlerinin yerine getirilmesini istedi.
TFF'nin bu cevap sonrası tazminat konusunda karar açlması ve Gündoğdu ile yolları ayırma kararı alması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi

Mourinho'nun, Arda Güler kararı tartışma yarattı
En çok yorumlanan haberler













