Başakşehirspor maçında, sürpriz bir şekilde son anda ilk on bire dahil edilen Günay Güvenç, çalışkanlığı sayesinde bu ödülü hak etti.
Sezon başında Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın isteğiyle bu takıma kiralık gönderilen Günay, bir kaleci daha transfer edilince soluğu İstanbul’da almıştı.
Mersin İdmanyurdu’nda üçüncü kaleci olacağına Beşiktaş’ta antrenmanlara çıkmayı daha doğru bulan Günay’ın, her hafta kaleye geçecekmiş şeklinde çalışması, teknik heyetin takdirine neden oldu. Ligin ilk yarısını sadece BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde geçiren genç eldiven, devre arasında lisansının çıkmasının ardından kendini bir anda Fenerbahçe karşısında buldu.
‘Yolun başındayım’
Tolga Zengin’in sakatlanmasıyla derbide kaleye geçen ve son dakika golüne engel olamayan Günay Güvenç, buna rağmen Bilic tarafından Başakşehirspor maçında ilk on birde oynatıldı. Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in de destek verdiği Günay’ın ise Bilic ile “Daha yolun çok başındayım ama ben kendime güveniyorum. Zorluk derecesi ne olursa olsun her maçta oynayacakmış şekilde kendimi hazırlıyorum” diye konuştuğu ortaya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Demba Ba'ya Ligue 1'den talip var!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

Beşiktaş istiyordu; Chelsea satış listesine koydu!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta

















