Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, Nantes maçı öncesi basın toplantısında Burak Yılmaz'ı övdü.
Gçeen sezon Lille'in elde ettiği şampiyonlukta büyük payı bulan Burak Yılmaz, bu sezon gol sayısı açısından aynı performansı vermekte zorlanıyor. 12 lig maçında 2 gol ve 3 asistle oynayan Burak Yılmaz'a Gourvennec'in güveni ise aynı şekilde devam ediyor.
Gourvennec, "Burak Yılmaz, son dönemde gösterdiği
performansla ve aldığımız Şampiyonlar Ligi galibiyeti nedeniyle mutlu. İyi performans sergiliyor. Verimliliği her geçen maç artıyor."
dedi.
"EKSTRA ÇALIŞMALARINI İZLEMEKTEN KEYİF ALIYORUM"
"Burak Yılmaz, her antrenamn sonrası ekstra çalışıyor." diyerek sözlerini sürdüren Gourvennec, "Çok fazla ekstra çalışması var. Antrenmanlardan sonra rutinlerini tekrarlar. Bir golfçü gibi sürekli şutu üzerinde çalışır. Antrenman sonrası çalışmalarını izlemeye bayılıyorum. Çevikliğini ve gol yeteneklerini bulmak için tüm isteğini gösteriyor. Gol atamadığı bir dönemde bir golcü için hayal kırıklığı yaşaması mantıklı ama o eski performansını yakalamak için elinden gelen her şeyi yapıyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Geçen sezon şampiyon olan Lille, teknik direktör değişikliğiyle birlikte ligde de istediği noktadan çok uzakta. 14 haftası geride kalan Fransa Ligue 1'de Lille, 4 galibiyet ve 5 beraberlikle 12. sırada bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!




















