Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, görüşmelerin, yurt dışında bulunan kulüp başkanı Fikret Orman'ın Türkiye'ye dönmesiyle yeniden başlayacağını kaydetti.
Ronaldinho transferi için tekliflerini sunduklarını ve Brezilyalı futbolcudan haber beklediklerini belirten Albayrak, "Ronaldinho'nun menajeri ile bugün bir görüşme yapılmayacak. Telefonlarımız zaten birbirimizde var. Görüşmek için yan yana gelmemiz gerekmiyor. Perşembe günü teklifimizi yaptık. Karşı taraf durumu değerlendiriyor. Sayın başkanımız pazar günü yurda dönecek. Kendisi gelmeden herhangi bir toplantı yapmayacağız. Son durum, başkanımızın katılacağı görüşmenin ardından netlik kazanacak" diye konuştu.
- Yeşilbaş: "Görüşme teklifini kabul etmedik"
Roberto Assis'in Türkiye'deki iş ortağı menajer Ayhan Yeşilbaş ise Beşiktaşlı yöneticilerin bugün içerisinde görüşme yapmak istediklerini fakat bu teklifi kabul etmediklerini öne sürdü.
Yeşilbaş, "Beşiktaş yönetimi bizimle bugün için bir görüşme yapmak istedi ama kabul etmedik. Sebebini şu an için açıklamıyorum. Zaten yakında resmi bir açıklama yapacağız. Şu anda Assis'e İstanbul turu yaptırmakla meşgulüm" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm















