İtalya Serie A'nın 15. haftasında Gian Piero Gasperini'nin ekibi Atalanta ile Simone Inzaghi'nin yönetimindeki Inter karşı karşıya geldi.
Gewiss Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Inter 3-2 kazanırken goller; 36 ve 56. dakikalarda Edin Dzeko ve 61. dakikada Jose Palomino'nun kendi ağlarına yaptığı vuruş ile geldi. Ev sahibi Atalanta'nın golleri ise 25. dakikada penaltıdan Ademola Lookman ve 77. dakikada Jose Palomino'dan geldi.
Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral 68. dakikada oyundan alınırken, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kaldı.
Bu sonuçla beraber ligdeki son 7 maçında 6. galibiyetini elde eden Inter 30 puana yükselirken, Atalanta 27 puanda kaldı. Dünya Kupası arasından sonraki devam edecek ligin bir sonraki maç haftasında Inter evinde Napoli'yi konuk ederken, Atalanta deplasmanda Spezia ile karşılaşacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı



















