
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.
Antrenmana kontrol için Avusturya'da olan Veli Kavlak, bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı ve sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre katılmadı.
Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken istasyon koşuları, stretching ve pas çalışmasıyla devam etti. İdmanda dar alanda oyun çalışması ve taktik program uygulandı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Beşiktaş, hazırlıklarına cumartesi saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
