Giroud: "Zlatan tavsiye verdi"
Milan'dan ayrılan Los Angeles FC'ye transfer olan Olivier Giroud, MLS'e transfer olma konusunda Zlatan Ibrahimovic'in kendisine tavsiyede bulunduğunu söyledi.
Milan ile sözleşmesinin bitmesinin ardından MLS ekibi Los Angeles FC'ye imza atan Olivier Giroud, transferiyle ilgili konuştu.
Fransız forvet, MLS'e transfer olma konusunda Zlatan Ibrahimovic'in kendisine tavsiyede bulunduğunu söyledi.
Giroud, "Zlatan'la konuştum. Burayı seveceğimi, forvet oyuncuları için iyi bir lig olduğunu söyledi. Takımlar savunma yapmak ve avantaj sağlamak için değil, gol atmak ve taraftarları memnun etmek için oynuyorlar. MLS'in Avrupa liglerinden farklı olduğunu biliyorum. Lig son yıllarda daha iyi bir hale geldi ama yine de farklı. Uyum sağlamam gerekecek ama takıma katkıda bulunmaya hazırım." dedi.
37 yaşındaki Giroud, Los Angeles FC'ye bir yıllık imza atmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!
En çok yorumlanan haberler

















