Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'da sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, karşılaşmanın 90. dakikasında penaltıdan attığı golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı.
TAM 420 GÜN SONRA
Ghezzal, 420 gün sonra Süper Lig'de golle tanıştı. Cezayirli yıldız son golünü Ağustos 2022'de Alanyaspor maçında atmıştı. Uzun süren sakatlık dönemi sona erdikten sonra görev almaya başlayan Ghezzal, bu maça kadar Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 1 müsabakaya çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu söz konusu maçlarda 261 dakika sahada kalarak 3 de asist yaptı. İstanbulspor karşısında 11'de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, 90 dakika sahada kaldı.
Penaltı pozisyonu sırasında topu ilk olarak Cenk Tosun alsa da Tüpraş Stadı'ndaki taraftarların Ghezzal tezahüratı yapması sonrası A Milli santrfor, topu Cezayirli takım arkadaşına bıraktı ve yıldız kanat oyuncusu golü attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm























