Gerilim filmi gibi...
Beşiktaş'ta maç öncesinde göğüs kasında yırtık oluşan Cenk, Tolga'nın sakatlığının sürmesi nedeniyle Karabük'e getirildi.
Kaynak : Fanatik
Teknik direktör Slaven Bilic'in bu sakatlığa rağmen Karabükspor maçının kadrosuna dahil ettiği deneyimli eldiven, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın özel programının ardından oynayabilecek duruma geldi. Siyah-Beyazlı kafilenin önceki gün Karabük'e gelmesinin ardından Cenk'in kolunu bandaj ile sabitleyen sağlık ekibi, başarılı file bekçisinin 24 saat boyunca kolunu hareketsiz tutmasını sağladı.
Cenk'le ilgili olarak kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'tan bilgi alan ve oyuncusunu motive edici sözlerle maça hazırlayan Slaven Bilic, ek olarak yedek kaleci Emre Metin'e de özel ilgi gösterdi. 21 yaşındaki genç kaleciye moral veren Hırvat hoca, sağlık ekibinden maç öncesinde gelen son kararın ardından eldivenleri Cenk Gönen'e verdi.
'Sağ tarafa top gelmedi'
Karşılaşmaya da göğüs ve kol kısmındaki bandajla başlayan Cenk Gönen, ortaya koyduğu başarılı performansın yanında şansının da yanında bulunması sebebiyle oyunu sakatlanmadan tamamladı. Maçın ardından açıklamada bulunan 26 yaşındaki kaleci, "Takımım için fedakarlık yapmam gerekiyordu ve ben de bunu yaptım. Allah'tan sakatlığımın olduğu sağ tarafa fazla top gelmedi" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!
En çok yorumlanan haberler














