Burak Yılmaz'ın yerine Marius Sumudica gelebilir. Yönetimin, deneyimli teknik adamla sezon sonunu ve gelecek yılı kapsayan bir sözleşme yapmayı planladığı öğrenildi.
Gaziantep temsilcisinde teknik direktör arayışları hız kazanırken, kulüp içinde Sumudica ismi ön plana çıkmış durumda.
Daha önce Türkiye'de Kayserispor, Yeni Malatyaspor ve Çaykur Rizespor'u da çalıştıran Rumen teknik adamın Süper Lig'deki tecrübesi, bu tercihte önemli rol oynuyor.
130 maçlık lig deneyimi bulunan Sumudica'nın, camiayı ve ligi yakından tanıması en büyük avantajı olarak görülüyor.
Suudi Arabistan'dan ayrıldı
Son olarak Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Okhdood'u çalıştıran Sumudica'nın da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.
Yönetimde bu yönde güçlü bir görüş oluşurken, Kırmızı-Siyahlılar'ın bugün yapılacak toplantının ardından teknik direktör konusunda son kararını vermesi bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manuel Neuer'den jübile kararı!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

















