İspanya, 2026 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
Şampiyonluğun ardından gözler, turnuva öncesinde verdiği sözü açıklayan Gavi'ye çevrildi. Genç yıldız, vaat ettiği gibi saçlarını pembeye boyatarak dikkat çekti.
SÖZÜNÜ TUTTU
Dünya Kupası başlamadan önce, İspanya'nın şampiyon olması halinde saçlarını pembeye boyatacağını söyleyen Gavi, kupanın kazanılmasının ardından yeni görünümünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Barcelona'nın genç orta sahası, tamamen pembe saçlarıyla verdiği iki pozu yayımlarken paylaşımında, "Sözünün eri" ifadelerini kullandı.
CUCURELLA DA SÖZÜNÜ TUTMUŞTU
Kutlamalarda verdiği sözü yerine getiren isimlerden biri de Marc Cucurella olmuştu. Chelsea forması giyen başarılı sol bek, İspanya Teknik Direktörü Luis de la Fuente'nin yüzünü vücuduna dövme yaptıracağını açıklamış ve Dünya Kupası zaferinin ardından bu vaadini de yerine getirmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!

Manchester City'den ligde gol düellosu ve galibiyet: 5-3!

Real Madrid'de Arda Güler kararı!

Barcelona'dan sakatlık açıklaması: Christensen

Feyenoord'dan ligde 5 gollü galibiyet!

Barcelona'da Lionel Messi için özel karar!

Harry Kane'den Michael Olise'ye övgü!

Galatasaray'ı endişelendiren tablo: Barcelona!

Bayern Münih'te Sacha Boey'a forma yok!















