Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı'na ani bir kararla imza attırılmasının ardından Galatasaray'ın yattığı iddia edildi. İsmail menajerlerinin, genç futbolcu ile yaptığı görüşmede önüne iki seçenecek sunduğu ve bu seçeneklerden birinin de sezon sonunda 'Galatasaray'a transfer' olduğu belirtildi.
İsmail ve menajerleri arasında yapılan görüşmenin detaylarının ortaya çıkmasının ardından Beşiktaş Yönetimi de devreye girerek genç futbolcu ile olan sözleşmesini uzattı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi, Ahmet Kavalcı da Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda yaşanan gelişmeleri doğruladı.
Kavalcı, "Galatasaray'ın İsmail ile ilgili girişimleri olmuş. Güvenilir kaynaklardan kulağımıza geldi. Bizim kendisini bırakmak gibi bir niyetimiz yoktu. Türkiye'de sol kanat oyuncusu yetişmiyor. İsmail, Milli Takım'da oynayan değerli bir futbolcumuz. Devre arası gelmeden ve kafası karışmadan sözleşmesini uzattık. Herkese hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"

Kenan Yıldız, Juventus'ta Kasım ayının MVP'si seçildi



















