
Beşiktaş'ta hoca konusu çözüme kavuştu ama halen belirsizliğini koruyan durumlar söz konusu. Özellikle takımdaki yıldız oyuncuların kaderi halen netleşmedi.
Yönetim indirim talebiyle futbolculara teklif götürmeye hazırlanırken, bu isimlerin başında gelen Egemen Korkmaz'ın tavrı büyük ölçüde netleşti. Son dönemde Beşiktaş Yönetimi'nin takındığı tutuma çok bozulduğu öğrenilen milli futbolcunun, ilk etapta sıcak baktığı indirime artık kesinlikle karşı çıktığı bildirildi.
Gerekirse köprüleri atma noktasına gelen başarılı oyuncunun yakın çevresine, "Ben tüm vecibelerini saha içinde-dışında yerine getirmiş, Beşiktaş'a bonservis maliyeti olmadan imza atmış bir oyuncuyum. Ayrıca kendime güvenerek mukavelemi yarısı garanti para yarısı da maç başı olarak yaptım. Fazla maç oynamam suçmuş gibi bir durum oldu. Beşiktaş ile böyle bir noktaya gelmeyi asla istemezdim. Tüm bunların takdirini de Beşiktaş kamuoyuna bırakıyorum" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu bilen ve hem istikrarlı hem de tribünlerin çok sevdiği Egemen Korkmaz'ı elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş'ın yöneticilerinin ise yeni hoca Samet Aybaba'dan konuyla ilgilenmesini isteyeceği vurgulandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!
