G.Saray'a salvo
Beşiktaş'ımızda Genel Sekreteri'miz Mesut Urgancılar, Sarı Kırmızılı kulübe davranış tarzları sebebiyle adeta ateş püskürdü.
Kaynak : Sabah
Yeni sezonda da maçlarını İnönü Stadı'nda oynama kararı alan Beşiktaş'ın Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, TT Arena'da oynamalarına izin vermeyen Galatasaray'ı eleştiri yağmuruna tuttu.
Urgancılar, "G.Saray'dan ve G.Saray camiasından öğrendiklerimiz çok. Şerefimizle ikinci olmayı da onlar sayesinde öğrenmiştik. Sağ olsunlar, üslup ve tutumlarıyla şimdi de köklerimizden, mabedimizden, Türkiye'de futbol dostluğunun temellerinin atıldığı İnönü'den bir sezonluk bile olsa kopmamamız gerektiğini hatırlattılar. Öğrenmeye, hatırlamaya ve tabii ki günü geldiği zaman da hatırlamaya devam edeceğiz" yorumunu yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!
En çok yorumlanan haberler














